Teambuilding

  • Teambuilding

Teambuilding

Online teambuilding waarbij communicatie en samenwerking centraal staan!

Voor startende teams, maar ook voor al langer samenwerkende teams is teambuilding van zeer groot belang ter bevordering van het vertrouwen, de onderlinge communicatie en de werksfeer. Evalueren en reflecteren zorgen ervoor dat het doel niet uit het oog verloren wordt.

Online teambuilding kan gericht zijn op bepaalde knelpunten in een team of op algehele bevordering van de teamspirit.
Voor een nieuw team is kennismaking juist de eerste stap met betrekking tot teambuilding.

Onze teambuildingsprogramma’s bestaan uit een reeks groepsactiviteiten waarbij samenwerking, communicatie en vertrouwen centraal staan. Het doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, verbinding, vertrouwen en groepsdynamiek te creëren of  juist te versterken.

Ook kunnen onderdelen als feedback geven en ontvangen, (zelf)reflectie en elkaar complimenteren een essentieel onderdeel van het programma vormen. Door deze combinatie is ons teambuildingsprogramma meer dan alleen een gezellig groepsuitje!

Wist u al dat wij een ludiek ‘zusje’ hebben welke helemaal gespecialiseerd is in de ontwikkeling van teambuildings,- en bedrijfsactiviteiten? Neem gerust eens een kijkje op: www.ludiekevents.nl en laat u verrassen!

Uw teambuildingsactiviteit kan onderdeel zijn van een specifieke training maar kan uiteraard ook als ludiek bedrijfsuitje geboekt worden. Wij sluiten hierin graag aan bij uw wensen. Onze activiteiten organiseren wij door het gehele land (en zelfs in het buitenland) maar, indien gewenst, ook bij u op locatie. Wilt u liever een inspirerende activiteit online laten organiseren? Ook dit is mogelijk, wij inspireren u graag met de  uiteenlopende mogelijkheden welke wij te bieden hebben.

Veel deelnemers gingen u al voor. Wij zijn trots op onze samenwerkingen welke u kunt terugvinden bij onze referenties.


Details online teambuilding

Prijs op aanvraag

Wilt u meer informatie ontvangen of nader
kennismaken? Neem gerust vrijblijvend contact
met ons op en laat u inspireren!