Opleiding trainingsacteur

Trainingsacteurs

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Professionele trainingsacteurs inhuren bij Ludiek Trainingen!

Wilt u een professionele online trainingsacteur inhuren voor uw training? Of een trainingsacteur gezocht voor een assessment? Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren trainingsacteurs. Wij staan garant voor zeer ervaren en professionele trainingsacteurs met specialisaties binnen uiteenlopende vakgebieden.

Onze trainingsacteurs zijn geloofwaardig in hun spel, betrokken, ervaren, toegankelijk en weten snel een veilige en ontspannen sfeer te creëren waarbij de deelnemers de vrijheid voelen om te kunnen ervaren, uit te proberen, te leren en te presteren!

Online trainingsacteur gezocht?
Een professionele trainingsacteur gezocht? De inzet van onze trainingsacteurs wordt doorgaans ervaren als positief, zeer ervaren en van hoge kwaliteit!

Wij vinden het belangrijk dat onze trainingsacteurs ondersteunend en samenwerkingsgericht zijn ten opzichte van de trainer. Maar ook dat zij inhoud en humor hebben en laagdrempelig zijn in het contact met de deelnemers. Met grote regelmaat worden onze trainingsacteurs ingezet binnen uiteenlopende trainingen, coachingstrajecten en assessments.

Inhuren van een trainingsacteur
Door ons brede netwerk aan professionals kunnen wij uiteraard ook meerdere trainingsacteurs leveren.
Of u nu een ervaren trainingsacteur wilt inhuren voor één enkel dagdeel of meerdere trainingsacteurs voor een hele reeks dagdelen in beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij leveren graag maatwerk. Dit vertaalt zich ook in de inzet van onze professionele trainingsacteurs.
Aan de hand van uw aanvraag en wensen leveren wij u de meest gezichte trainingsacteur(s).
Wij beschikken over een ruime poule professioneel opgeleide trainingsacteur met specialisaties op uiteenlopende gebieden en binnen alle denkbare branches en trainingen.

Trainingsacteur inhuren: zowel klassikaal als online
In een wereld die in beweging is beweegt de leerbehoefte ook mee. Naast de inzet van onze trainingsacteurs binnen klassikale trainingen hebben wij ook een ruime poule professioneel opgeleide trainingsacteurs welke zeer ervaren zijn binnen het online trainen.
Heeft u als trainer behoefte aan input met betrekking tot online energizers of werkvormen? Ook hierbij denken onze trainingsacteurs graag met u mee.

E-learningmodules
Naast de inzet binnen diverse communicatietrainingen zijn onze trainingsacteurs ook inzetbaar voor de camera ten behoeve van opnames van bijvoorbeeld uw instructievideo of E-larningmodule.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wij zijn trots op onze samenwerkingen welke u kunt terugvinden bij onze referenties.

Ludiek Trainingen voldoet aan de kwaliteitscode van het CRKBO voor opleidingsinstellingen.
Kunt u als organisatie geen btw terugvorderen? Wij kunnen de inzet van onze trainingsacteurs btw vrij aanbieden.