Trainingsaanbod

Opleiding tot Trainingsacteur

Wil jij binnenkort aan de slag als trainingsacteur? Met deze high impact opleiding leg jij de meest complete basis om succesvol als professioneel trainingsacteur aan het werk te gaan!

Meer info

Diefstalpreventie

Hoe signaleert u in een vroeg stadium een winkeldief en hoe gaat u hier vervolgens mee om? De meeste winkeldiefstallen zijn eenvoudig te voorkomen.

Meer info

Professioneel Telefoneren

Telkens wanneer u de hoorn opneemt geeft u een visitekaartje af. Hoe uw medewerkers telefoneren bepaalt hoe u over komt op de klant.

Meer info

Coachend Leidinggeven

Leer als leidinggevende te inspireren en stimuleer uw medewerkers het maximale uit hun talent te halen en zelf sturing te geven aan hun eigen ontwikkeling.

Meer info

Psychiatrische Ziektebeelden

Krijg inzicht in diverse psychiatrische ziektebeelden. Leer uiteenlopende ziektebeelden te herkennen en ontdek hoe u hier als hulpverlener of coach mee om kan gaan.

Meer info

Excellente Gastvrijheid

Wat is nu precies het verschil tussen gastvrijheid en excellente gastvrijheid? Maak als bedrijf of organisatie in de praktijk daadwerkelijk het verschil!

Meer info

Ziekteverzuim Reduceren

Een zieke werknemer kost u als werkgever veel geld. Krijg inzicht in de verschillende soorten verzuim en hoe u deze als leidinggevende effectief kunt reduceren.

Meer info

Communicatie & Leidinggeven

Goede communicatie kan de samenwerking bevorderen en processen soepeler laten verlopen. Als leidinggevende vergt dit een aantal essentiële vaardigheden.

Meer info

Impactvol Leidinggeven

Leidinggevende die hun ‘publiek’ weten te inspireren hebben verreweg de meeste impact. Voeg hier diverse beïnvloedingsstijlen aan toe en u ben van zeer grote invloed in uw rol als leider.

Meer info

Teambuilding

Teambuilding kan gericht zijn op bepaalde knelpunten in een team of op algehele bevordering van de teamspirit. Wij stellen graag het perfecte programma voor u samen.

Meer info

Omgaan met Agressie

Helaas krijgen veel mensen tijdens hun werk met agressie te maken. Leer om te gaan met verschillende soorten van agressie op de werkvloer en hoe dit veelal is te voorkomen.

Meer info

Feedback Geven en Ontvangen

Collega’s aanspreken leidt soms tot misverstanden. Effectief feedback geven en ontvangen leidt tot sterkere relaties en een betere samenwerking op de werkvloer.

Meer info

Slechtnieuwsgesprek Voeren

Slecht nieuws is nooit leuk. Niet om te ontvangen, maar ook niet om te brengen. Leer een effectief slechtnieuwsgesprek te voeren en ontdek de valkuilen.

Meer info

De Kracht van Diversiteit

Uit onderzoek blijkt dat teams bestaande uit medewerkers met diverse vormen van diversiteit betere beslissingen maken. Ontdek de kracht van diversiteit bij u in het team.

Meer info

Regietheater

Wilt u op ludieke wijze problematiek, valkuilen en/of dilemma’s op de werkvloer, op laagdrempelige wijze, inzichtelijk en bespreekbaar maken?

Meer info