Trainingsaanbod

Opleiding tot Trainingsacteur

Wil jij binnenkort aan de slag als trainingsacteur? Met deze high impact opleiding leg jij de meest complete basis om succesvol als professioneel trainingsacteur aan het werk te gaan!

Meer info

Opleidingstraject tot Trainer

Wil jij binnenkort aan de slag als trainer? Deze uitgebreide opleiding biedt jou de kans om jezelf te positioneren als een gewilde expert in effectieve communicatie.

Meer info

Ziekteverzuim Reduceren

Een zieke werknemer kost je als werkgever veel geld. Krijg inzicht in de verschillende soorten verzuim en hoe je deze als leidinggevende effectief kunt reduceren.

Meer info

Professioneel Telefoneren

Telkens wanneer je de hoorn opneemt geef je een visitekaartje af. Hoe jouw medewerkers telefoneren bepaalt grotendeels hoe je als bedrijf overkomt op de klant.

Meer info

Coachend Leidinggeven

Leer als leidinggevende te inspireren en stimuleer jouw medewerkers het maximale uit hun talenten te halen en zelf sturing te geven aan hun eigen ontwikkeling.

Meer info

Plannen & Organiseren

Het ontwikkelen van sterke vaardigheden op het gebied van plannen en organiseren helpen je productiever te zijn, je doelen effectiever te bereiken en je werklast beter te beheren.

Meer info

Inspirerende Intervisie

Verschillende intervisiemethoden kunnen professionals helpen hun vaardigheden aan te scherpen, nieuwe perspectieven te ontdekken en betere resultaten te bereiken in hun werk.

Meer info

Interactieve DISC Training

Krijg inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen waardoor je o.a. beter in staat bent om met elkaar te communiceren en de onderlinge samenwerking verder kunt verbeteren.

Meer info

Excellente Gastvrijheid

Wat is nu precies het verschil tussen gastvrijheid en excellente gastvrijheid? Maak als bedrijf of organisatie in de praktijk daadwerkelijk het verschil!

Meer info

Diefstalpreventie

Hoe signaleer je in een vroeg stadium een (winkel)dief en hoe ga je hier vervolgens mee om? De meeste diefstallen zijn in de praktijk eenvoudig te voorkomen.

Meer info

Gesprekstechnieken

Goede communicatie kan de samenwerking bevorderen en processen soepeler laten verlopen. Als leidinggevende vergt dit een aantal essentiële vaardigheden.

Meer info

Impactvol Leidinggeven

Leidinggevende die hun ‘publiek’ weten te inspireren hebben de meeste impact. Voeg hier diverse beïnvloedingsstijlen aan toe en je bent van zeer grote invloed in jouw rol als leider.

Meer info

Succesvolle Teams

Elk teamlid brengt unieke kennis, vaardigheden en perspectieven met zich mee. Een succesvol team weet deze diversiteit aan vaardigheden optimaal te benutten en in te zetten.

Meer info

Verkooptraining

Onze resultaatgerichte verkooptraining is ontworpen om jou en je team uit te rusten met essentiële vaardigheden en strategieën om succesvolle verkoopresultaten te behalen.

Meer info

Brainstorm Booster

Brainstormen is een waardevol proces dat wordt gebruikt om creatieve ideeën te genereren, nieuwe perspectieven te verkennen en innovatieve oplossingen te vinden.

Meer info

Teambuilding

Teambuilding kan gericht zijn op bepaalde knelpunten in een team of op algehele bevordering van de teamspirit. Wij stellen graag het perfecte programma voor jou samen.

Meer info

Omgaan met Agressie

Helaas krijgen veel mensen tijdens hun werk met agressie te maken. Leer om te gaan met verschillende soorten van agressie op de werkvloer en hoe dit veelal is te voorkomen.

Meer info

Feedback Geven en Ontvangen

Collega’s aanspreken leidt soms tot misverstanden. Effectief feedback geven en ontvangen leidt tot sterkere relaties en een betere samenwerking op de werkvloer.

Meer info

Slechtnieuwsgesprek Voeren

Slecht nieuws is nooit leuk. Niet om te ontvangen, maar ook niet om te brengen. Leer een effectief slechtnieuwsgesprek te voeren en ontdek de valkuilen.

Meer info

De Kracht van Diversiteit

Uit onderzoek blijkt dat teams bestaande uit medewerkers met verschillende vormen van diversiteit betere beslissingen maken. Ontdek de kracht van diversiteit bij jou in het team.

Meer info

Uitdagende Gespreksvoering

Het kunnen voeren van uitdagende gesprekken is van onschatbare waarde. Versterk je communicatievaardigheden en ga zelfverzekerd de confrontatie aan binnen lastige gesprekken.

Meer info

Receptievaardigheden

De vaardigheden welke aan bod komen in deze training zullen je helpen om succesvol te zijn in jouw rol als receptiemedewerker waarin je tevens het visitekaartje van de organisatie bent.

Meer info

Adviseren & Beïnvloeden

Deze training reikt jou de benodigde vaardigheden en technieken aan om succesvol te kunnen adviseren en invloed uit te oefenen op verschillende gesprekken en situaties

Meer info

Regietheater

Wil je op ludieke en laagdrempelige wijze problematiek, valkuilen en/of dilemma’s op de werkvloer inzichtelijk en bespreekbaar maken? Regietheater is hier de uitgelezen werkvorm voor.

Meer info