Verkooptraining

Verkooptraining

Verkooptraining: sales met oog voor sterke klantrelaties
Op zoek naar een effectieve verkooptraining om jou en je verkoopteam naar nieuwe hoogten te brengen? Ontdek onze resultaatgerichte verkooptraining die is ontworpen om jou en je verkoopteam uit te rusten met de essentiële vaardigheden en strategieën om succesvolle verkoopresultaten te behalen. Tijdens deze verkooptraining leer je onder andere de kunst van overtuigende communicatie, het opbouwen van sterke klantrelaties en het effectief afsluiten van deals.

Samen bouwen aan de verkoopprestaties
Onze verkooptraining biedt een uitgebreide dekking van de essentiële verkoopvaardigheden, waaronder het identificeren van prospects, effectieve gespreksopeners, het stellen van doelgerichte vragen, het omgaan met bezwaren en het afsluiten van deals. Jij en je team leren hoe je verkoopgesprekken kunt structureren en beïnvloeden om succesvolle resultaten te behalen. We benadrukken het belang van klantgerichtheid in de verkoop. Je leert hoe je de behoeften en wensen van klanten kunt begrijpen, oplossingen weet te presenteren die aansluiten bij hun specifieke uitdagingen en hoe je langdurige klantrelaties kunt opbouwen. Dit verhoogt de klanttevredenheid en klantloyaliteit.

We bieden praktische technieken en strategieën om om je te helpen bij het bereiken van win-winresultaten en het sluiten van deals die zowel voor jouw organisatie als voor de klant gunstig zijn. Naast vaardigheden richten we ons ook op het ontwikkelen van een sterke sales mindset. Vergroot je zelfvertrouwen, om o.a. te kunnen omgaan met eventuele afwijzingen en tegenslagen, en weet deze om te buigen naar een positieve en proactieve benadering om de verkoopprestaties verder te verbeteren.

Voor wie is deze verkooptraining interessant?
Deze verkooptraining is geschikt voor alle professionals die betrokken zijn bij het verkoopproces, van verkopers tot accountmanagers, sales managers en customer service medewerkers. Het helpt je bij het ontwikkelen van essentiële verkoopvaardigheden, het vergroten van jouw effectiviteit en het behalen van meetbare verkoopresultaten. Of jouw team nu bestaat uit ervaren verkopers of nieuwkomers in de branche, onze training is afgestemd op de behoeften en ervaringsniveaus van jou en je team.

Inhoud training
Iedere training is maatwerk. Wij ontwikkelen deze verkooptraining geheel naar de behoefte van jouw organisatie. Met als leidraad thema’s als:

 • Verkoopvaardigheden en technieken
 • Structureren van verkoopgesprekken
 • Herkennen, inspelen en aansluiten bij diverse klanttypen
 • Klantgericht te werk gaan
 • Bouwen aan langdurige klantrelaties
 • Klanttevredenheid verhogen
 • Onderhandelingsvaardigheden
 • Omgaan met bezwaren en weerstand
 • Regie nemen en kunnen houden
 • Sales mindset vergroten
 • Succesvolle bijverkoop
 • Praktijkscenario’s

Verkooptraining: oefenen met een trainingsacteur
De kracht van het voeren van effectieve verkoopgesprekken leer je vooral door het te doen en te ervaren middels realistische praktijkscenario’s. Binnen deze training bieden we de mogelijkheid om te werken met een professionele trainingsacteur.
Door de inzet van een trainingsacteur kunnen situaties snel inzichtelijk en visueel aangeboden worden. Maar ook om deelnemers daadwerkelijk te laten ervaren wat gedrag doet en welk effect dit heeft is de inzet van een trainingsacteur van grote toegevoegde waarde binnen deze verkooptraining.

Dit alles uiteraard in een veilige leeromgeving waarin iedereen de mogelijkheid aangeboden krijgt om daadwerkelijk te ervaren en te oefenen met de aangereikte tools om zo de spreekwoordelijke eerste stappen te kunnen zetten.
Door de opbouw van de training, bestaande uit verschillende werkvormen, zal op laagdrempelige wijze de cursist meegenomen worden in de leermomenten met de trainingsacteur.


Algemeen trainingsdoel
Na afronding van deze verkooptraining zul je o.a. in staat zijn diverse klanktypen te onderscheiden en hier effectief bij aan te sluiten, beheers je diverse verkoopvaardigheden en technieken, weet je klantrelaties te versterken, regie te nemen in een verkoopgesprek en de omzet te verhogen. Deze verkooptraining is ontwikkeld met het oog op meetbare resultaten en praktische toepasbaarheid, zodat jij en jouw team direct de opgedane kennis en vaardigheden kunnen toepassen in de dagelijkse verkooppraktijk.

Verkooptraining: leren en ontwikkelen mag leuk zijn!
Wij zijn van mening dat persoonlijke ontwikkeling naast leerzaam ook leuk mag zijn! Sterker nog: de ervaring leert dat de leerstof hier ook veel beter door wordt opgenomen. Door de opbouw en inhoud van onze trainingen, met daarin afwisselende werkvormen en een goede balans tussen theorie en praktijk, investeren wij in een positieve en energieke leerbeleving.

Veel organisaties en cursisten gingen jou al voor.
Wij zijn trots op onze samenwerkingen welke je kunt terugvinden bij onze referenties.

 


Details Verkooptraining

Prijs op aanvraag

Niveau: Training (aansluitend op jullie organisatie)
Aanvangsniveau: Ervaring met gast,- of klantcontact
Trainingsduur: 7 lesuren
Studiemateriaal: Praktijkgericht

Wil je meer informatie ontvangen over deze
training of nader kennismaken?

Neem gerust vrijblijvend contact
met ons op en laat je inspireren!